top of page

Stii cum sa activezi puterea numelui tau?La multi ani celor care azi sarbatoresc faptul ca poarta numele Constantin si Elena!

Este o traditie foarte veche sa dai copilului numele celui care-l va proteja. Dar stim cum va fi aceasta protectie manifestata? El nu va fi acolo ca o fantoma care va alunga atacatorii sau va spune cum sa iei deciziile potrivite. E un act de responsabilitate personala sa duci numele protectorului tau.


Cum asa? Pentru ca iti asumi efortul de a cultiva in personalitatea ta (cea care poarta numele, nu?) trasaturile si intelepciunea protectorului. Era viteaz, era intelept, era bland, era puternic, era carismatic, era plin de iubire s.a.m.d. Toate sunt idei forta care cauta moduri de exprimare in viata ta.


Elenele si Constantinii de azi celebreaza cum au manifestat puterea numelui lor in viata lor, prin propriile forte. Dragii mei, voi ati luat deciziile, voi ati facut schimbarile, voi ati dus greul vietii voastre. Azi, sa va amintiti ca ati avut un exemplu de putere, fermitate, inspiratie divina prin protectorii vostri, exemple pe care le-ati practicat in viata voastra si au nascut propria voastra istorie. Care are o putere mai mare decat crezi, putere ce se adauga la cea data de protectorul tau, si o amplifica.


Si ar fi frumos sa va amintiti toate aceste momente astazi si sa le sarbatoriti ca o dovada a responsabilitatii voastre pentru acest nume frumos care va fi dat mai departe!


Cu drag, psihoterapeut principal Diana Ciubotaru

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Te asteptam la evenimentele noastre

https://www.gamma-conference.com/events/wps-dreamer

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page