top of page

SERVICII

Iata cateva exemple de situatii pe care le abordam aici: cand te confrunti cu probleme emotionale, de comportament, cand nu stii cum sa lucrezi cu gandurile tale, poate esti stapanit de o stare foarte intensa de tristete sau furie sau te simti prins intr-un cerc vicios in care te intorci mereu etc. Suntem o echipa foarte bine pregatita de psihologi si medici cu supra-specializari in psihoterapie, nutritie, psihosexologie, tratarea dependentelor, terapii corporale alternative. Tratam cu succes o gama larga de problematici emotionale, comportamentale si mentale in format individual sau de cuplu si familie.  Oferim ajutor pentru optimizarea relatiilor mariale, cu copiii si alti membri ai familiei, sustinem dezvoltarea personala si autocunoasterea, si ghidam prin sesiuni de life-coach luarea deciziilor in momente importante in viata cuiva

​Poti fi sigur – suntem dedicati si pregatiti la nivel de excelenta in serviciile de psihologie oferite de noi

Tratarea si ameliorarea problemelor de natura psihologica: probleme relationale, anxietate, atac de panica, depresie, probleme psihosomatice, dificultati de adaptare, dificultati in gasirea sensului vietii, abordarea unui diagnostic medical cronic sau terminal, stari de stres prelungit, traume, pierderi suferite si nedepasite, doliu, frici si fobii, timiditate, probleme de greutate si nutritie, dependente (fumat, droguri, alcool sau alte adictii, inclusiv dependenta emotionala).

Mai multe..

Servicii de psihologie care au in centru relatia de cuplu. Se lucreaza pe negocierea relatiei de cuplu, relatii in criza, remedierea comunicarii disfunctionale, a conflictelor, adaptarea la noi etape in viata de familie (ex. aparitia unui copil, pierderea partenerului), diferente de gen, apropierea si activarea relatiilor distantate emotional, gestionarea finalizarii relatiei (divort, separare), refacerea relatiei dupa infidelitate sau conflict. Mai multe..

Psihoterapie pentru copiii de toate vârstele: probleme de dezvoltare și integrare școlară, comportament opozant, eșec școlar, lipsa de motivație/ suprasolicitare, probleme de comunicare, anxietate si agitatie psihomotorie.

Psihoterapie pentru adolescenti: anxietate, atacuri de panica, depresie, stima de sine scazuta, probleme emotionale, comportament impulsiv/ conflictual, izolare sociala, tulburari alimentare. Mai multe..

Servicii de consiliere si orientare in cariera pentru toate categoriile de varsta.

Pentru adolescenti si tineri: evaluarea aptitudinilor, intereselor profesionale, a stilului de invatare, luarea deciziilor privind traseul educational/ profesional.

Pentru adulti: reorientare profesionala, integrarea la un nou loc de munca, reducerea efectelor stresului profesional, armonizarea vietii profesionale cu viata personala. Mai multe..

Serviciile de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, consiliere vocationala, dezvoltare personala si life coaching si cele de parenting pot fi accesate online pentru persoanele care nu pot veni la sediile Clinicii de psihologie Gamma. 

Sedinta se desfasoara folosind platforma Skype sau alte platforme comune terapeut-client. Pentru derulare e nevoie de un Id Skype pentru client. Alte detalii puteti obtine de la receptia clinicii. Mai multe..

Evaluare psihologica centrata pe: nivelul de dezvoltare intelectuala si emotionala a copilului si adolescentului, evaluarea tulburarilor de anxietate la copii, adolescenti si adulti, tulburari de comportament ale adolescentilor, evaluare psiho-profesionala in vederea alegerii traseului educational si/sau profesional. 

Sedintele au un format individual si prespun un interviu si aplicare de instrumente psihologice de masurare si evaluare.

Servicii de dezvoltare personala si life coaching in vederea imbunatatirii calitatii vietii si a starii de bine, prin: autocunoastere, descoperirea si dezvoltarea  potentialului, a abilitatilor de viata, a increderii in sine, ghidaj in luarea deciziilor si planificarea vietii personale si profesionale, dezvoltarea abilitatilor de relationare, negociere, rezolvarea conflictelor.

 Mai multe..

Serviciile de parenting au rolul de a sustine parintii si intreaga familie in: comunicarea parinte-copil, gestionarea limitelor copiilor, stabilirea si respectarea regulilor din familie, gestionarea rolului de parinte in situatii dificile (divort, disparitia unui parinte, aparitia unei boli cronice sau terminale, schimbarea jobului, mutarea in alta localitate, schimbarea scolii), definirea unui stil parental sanatos, luarea deciziilor in ceea ce priveste traseul educational al copiilor, gestionarea emotiilor intense ale copiilor. Mai multe..

Terapia Bowen este o terapie corporala alternativa ce adreseaza o gama foarte larga de afectiuni acute si cronice: probleme scheleto-musculare si articulare, afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne, dezechilibre emotionale, stress, depresii, sindromul de oboseala cronica, dereglari ale sistemului imunitar si boli autoimune, alergii, scleroza multipla, afectiuni neurologice: sechele dupa accidente vasculare cerebrale si multe altele.

Mai multe..

bottom of page