top of page

Ce este BLUROOM ?Blu Room® este o tehnologie brevetată care creează o atmosferă specială care se adresează minții și stărilor mentale.

Oglinzile din oțel inoxidabil acoperă pereții interiori, podeaua și tavanul. Iluminată pe tot parcursul sesiunii cu lumină LED albastră profundă, Blu Room® oferă un mediu nou, o atmosferă unică îmbunătățită de lumina UVB în bandă îngustă care generează și o doza importantă de vitamina D (intre 10.000 si 30.000 U.I./sesiune). Experiența este completată cu un fond muzical special selectat, un sistem vibrațional și elemente de geometrie bazate pe cercetări științifice.

Cu toții am trăit starea de bine a corpului atunci când mintea este liniștită. Invers, starea de contracție și durere apare atunci când mintea este agitată.

Blu Room® îți aduce mintea într-o stare de relaxare. Atunci când experimentezi acea liniște și pace, mintea ta are o stare de bine care se transmite întregului corp. Când experimentezi în mod constant, de-a lungul timpului, această stare, efectul ei asupra corpului este similar cu efectul soarelui asupra unei flori dimineața. Floarea se deschide.

Orice problemă cu care intri va fi influențată de prospețimea mentală pe care tu o experimentezi după o sesiune Blu Room®. Spre deosebire de abordările care se adreseaza problemei fizice, in cazul Blu Room® stare de bine incepe cu mintea. Imbunătățirea stării fizice este consecința unei minți care se liniștește in urma experienței Blu Room®.

Dacă îți permiți să ajungi în partea mai profundă a minții tale, pe de o parte te eliberezi de amintiri din trecut și pornești un proces de însănătoșire a minții, pentru că o minte sănătoasă creează un corp sănătos.

Blue Mind Labs este primul utilizator Blu Room® în România și se alătură celorlalte locații din SUA, Canada, Australia, Japonia, Elveția, Germania, Austria, Italia, etc. Lista completă a locațiilor autorizate o găsiți pe www.bluroom.com .


Eliberarea de stres este prioritatea acestei perioade. Te putem ajuta prin aceste sedinte sa oferi un spatiu de odihna mintii si corpului, o veritabila incarcare a bateriilor.


Programari zilnic la 0756 221 131.

te astept cu drag,


psih. Diana Ciubotaru
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page