top of page
Poster GHP II.png
logo_psi_mare.png

Gamma Health Project este un proiect inițiat și implementat de Asociația Institutul de Cercetare și Studiul Conștiinței Cuantice din Iași, prin care oferim sprijin psihologic populației pentru adaptarea și gestionarea problemelor și provocărilor, în contextul situațiilor de criză apărute la nivelul societății. În anul 2020, primul an de proiect, activitățile au fost îndreptate spre a oferi informații și articole de psihoeducație  pentru gestionarea problemelor emoționale, mentale, relaționale etc. și sprijin psihologic gratuit prin videocall, celor care ne-au solicitat ajutorul, în contextul pandemiei.

 

În acest an, Gamma Health Project revine cu scopul de a ajuta oamenii care au nevoie de suport psihologic în contextul situației conflictuale din Ucraina, constând în:

  • Materiale informative/psihoeducație cu privire la gestionarea emoțiilor ce apar atunci când pericolul războiului este prezent, cum vorbim despre război cu copiii și adolescenții, teama de moarte și subiectul morții, modul în care mintea și corpul procesează un eveniment major de amenințare la adresa vieții, combinația de gânduri, emoții și credințe aferente evenimentelor traumatizante, tehnici rapide de controlare a traumei.

  • Suport psihologic gratuit (în română și engleză) oferit populației, prin sesiuni de consiliere telefonică sau video-call. Această activitate va fi realizată de o echipă de voluntari (psihologi, psihoterapeuți, consilieri psihologici) pe parcursul celor 6 luni de proiect.

  • Pregătirea unei echipe de voluntari pentru a acorda consiliere celor ce au nevoie de sprijin.

bottom of page