top of page

SPECIALISTI

Misiunea echipei de psihoterapeuți Gamma este aceea de a te susține, pe tine și familia ta nu doar în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați, ci într-un proces mult mai complex de evoluție, de câștigare a sănătății și fericirii.

Psihologia Gamma înseamnă pasiune pentru viață, experimentare, conectare și inovație. 

Psiholog Gamma -psihoterapeut de familie si cuplu Diana Ciubotaru
PSIHOLOG DIANA CIUBOTARU

 

Sunt psihoterapeut principal de familie si cuplu si sunt printre fondatorii acestei specializari din Romania, din 2003. De atunci, formez psihologii pentru a deveni psihoterapeuti, cei care apara si cultiva sanatatea familiei si cuplului. Folosesc un model terapeutic inovator, bazat pe reprogramarea mintii folosind paradigma constiintei cuantice. Cred in puterea relatiilor si in puterea sentimentelor care se nasc in relatii. Cred in vindecarea psihicului uman. Cred ca intotdeauna este o rezolvare atunci cand privesti in directia potrivita. Pentru asta m-am antrenat. Te astept sa iti reconstruiesti increderea in puterea ta de a face destinul.  Mai mult...

Psiholog Gamma- psihoterapeut de familie si cuplu Raluca Ferchiu
PSIHOLOG RALUCA FERCHIU

 

Raluca Ferchiu este psihoterapeut specialist de familie și cuplu, ce oferă servicii psihologice pentru copii, adolescenți și adulți, atât în ședințe individuale cât și de cuplu sau familie. Are experiență în lucrul cu familiile cu copii și adolescenți, oferind o perspectivă sistemică asupra problemelor tipice din aceste etape ale vieții de familie. 

Pentru îmbunătățirea calității vieții de familie, susține copiii adolescenții și părinții prin organizarea unor workshop-uri și ateliere pe tematici diverse precum: obiceiuri mentale sănătoase (pentru copii), organizarea timpului, dezvoltarea abilităților de viață la adolescenți, parenting, dezvoltare personală prin tehnici expresive (pictură, dans etc). Mai mult..

Psiholog Gamma Madalina Belcescu
PSIHOLOG  MADALINA BELCESCU

 

Mădălina Belcescu este psihoterapeut de familie și cuplu specialist. Lucrează conform principiilor Școlii Sistemice alături de familiile şi cuplurile care doresc să redescopere magia din viaţa de cuplu sau în terapia individuală cu persoanele care sunt în căutarea fericirii și a echilibrului personal. Are competențe complementare în diverse domenii conexe: dezvoltare personală, educație, consiliere profesională și orientare în carieră, consiliere educațională, parenting și activități pentru copii, traininguri și workshop-uri pentru adulți. Mai mult..

Psihoterapeut Gamma de familie si cuplu
MEDIC PSIHOTERAPEUT ADRIAN STOGREA

 

Adrian Stogrea este psihoterapeut specialist de familie si cuplu si medic, absolvent al U.M.F. „Gr.T.Popa” Iași. A participat la multiple programe de formare în terapia dependențelor și a psihosexualității. Asociind cunoașterea științifică cu principiile Școlii Sistemice de Formare, propune o abordare holistică a minții, corpului si sufletului, cu scopul recâștigării puterii personale, a libertății interioare și a bucuriei de a trăi. Oferă servicii de terapie individuală, de cuplu, organizează workshopuri dedicate relațiilor interpersonale sau de dezvoltare personală..  Mai mult..

Psiholog Gamma- psihoterapeut de famile si cuplu
PSIHOLOG LAVINIA GITLAN

Lavinia Gîtlan este psiholog clinician autonom si psihoterapeut sistemic de cuplu si familie autonom. Are competente in investigarea şi psihodiagnosticul tulburărilor emoționale și în evaluarea stării de sănătate mentală. Îmbină abordările clinice cu cele psihoterapeutice pentru a oferi consiliere si terapie suportivă, în tulburări emoţionale şi comportamentale, atât individual, cât și de grup. Mai mult..

Psiholog Gamma -psihoterapeut de familie si cuplu
PSIHOLOG LIVIA BAETICA

Livia Cătălina Băeţica  este psihoterapeut de familie și cuplu specialist, absolventă a Școlii Sistemice de Formare Gamma, a participat la grupuri de dezvoltare personală în psihosomatoanaliză. Are formări în terapii complementare: nutriţie, masaj de relaxare și terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, tehnici energetice, Reiki. Are experiență și în consiliere în carieră, resurse umane și susținerea de traininguri și activități de grup. Mai mult..

Maria Roman_Gamma Clinic Psychology.jpg
DR. PSIHOLOG MARIA ROMAN

Maria Roman este psihoterapeut specialist, psiholog clinician principal îmbinând competențele clinicianului cu cele ale psihoterapeutului. Adeptă a abordarii holistice în psihoterapie, îmbină în procesul de vindecare gândirea, simțirea și acțiunea. Persoana din terapie va învăța să se privească pe sine cu înțelegere, respect, apreciere și bucurie.. Mai mult..

bottom of page