top of page

Plutind pe undele sonore invizibile

Expresia initiala a universului este vibratie, ritm si sunet. Intreaga noastra structura, corpurile noastre eterice, forma noastra fiziologica si subatomica, totul este patruns de vibratie. (www.energyfanatics.com)

Unul dintre cei mai respectabili autori contemporani (care foloseste sunetul ca instrument de vindecare), Tom Kenyon, vorbeste despre ”fortificare, in sensul unei restaurari, care hraneste in profunzime si alimenteaza cu energii revigorante. Cu ajutorul sunetelor vindecatoare, putem gasi forte noi in fata provocarilor personale si universale. Arhitectura armonioasa a muzicii aliniaza matricea celulara cea mai profunda cu frecventa originala a vietii”.Frecventele solfegiu

Frecventele solfegiu alcatuesc gama antica cu 6 tonuri, despre care se considera ca a fost utiizata in muzica sacra, incusiv in binecunoscutele cantece gregoriene. Se crede ca psalmii si tonurile lor speciale confereau binecuvantari spirituale atunci cand erau cantate in armonie.

Fiecare ton solfegiu este alcatuit dintr-o frecventa necesara pentru echilibrarea energiei si pentru pastrarea in armonie perfecta a corpului, mintii si spiritului. Frecventele solfegiu ne pot, deasemenea, influenta in mod pozitiv sau ne pot repara AND-ul.

Udo Pelkowsky descrie compozitiile in frecventele solfegiu ca fiind acea muzica ce ne face sa plangem, care ne reconecteaza cu sursa noastra originara.

Toate frecventele solfegiu conduc spre 3-6-9174 Hz starea de conectare Suma cifrelor 3

285 Hz cunoasterea universala Suma cifrelor 6

396 Hz eliberarea vinii si a fricii Suma cifrelor 9

417 Hz rezonanta, facilitarea sansei Suma cifrelor 3

528 Hz transformarea si repararea AND-ului Suma cifrelor 6

639 Hz conectare/relatii Suma cifrelor 9

741 Hz exprimare/solutii Suma cifrelor 3

852 Hz iubire neconditionata Suma cifrelor 6

963 Hz Dumnezeu-barbat/femeie Suma cifrelor 9


3,6,9 sunt sursele fundamentale ale frecventelor solfegiu.


Text preluat din cartea ”Izvorul de lumina. Tehnologia BluRoom, principii si potential”, Irmgard M.Graf. Editura Legacy, 2018.p.99

Alte surse precizate in articol:

Tom Kenyion. Erneuerung. Febr 2017


In interiorul Bluroom, intr-o stare de completa relaxare, timp de 20 minute, poti asculta aceste frecvente, le poti lasa sa iti invaluie toate celulele, sa te sustina in intentia ta de schimbare sau pur si simplu relaxare si curatare dupa o zi plina.

Programari la 0756 221 131

psih. Diana Ciubotaru

ความคิดเห็น


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page