top of page

Magnetul - exercițiu pentru grădinarii minții

Roiuri, roiuri de gânduri. Așa cum ai și tu. Teme nedefinite...teme definite...avem mii de gânduri pe zi. Știai?

Deodată un magnet le coagulează în ceva concret. Pare o emoție puternică ce se ridică în spațiul tău interior, cu autoritate, și le vorbește gândurilor: Hei, voi, Acum toată atenția la mine! Și toate gândurile se duc roi acolo.

Ce emoție se ridică, azi, în tine? E bucuria, e frica? E dezgustul? E o dominantă a zilei și ea devine magnetul care îți coagulează ziua. Ce-ar fi să o observi puțin?

Dar, hai să facem altfel. Hai să programăm noi magnetul. Știai ca poți face asta? Dis de dimineață, înainte să te dai jos din pat, imaginează-ți acest magnet colorat care adună gândurile în jurul lui: astăzi iubesc, reușesc, pot, ating ce îmi propun, mă apropii de ceea ce vreau, găsesc o parte din soluție sau chiar toată, astăzi mă eliberez, mă clarific mai mult cu privire la.., astăzi sunt prezent, astăzi înțeleg, astăzi mă dezleg sau eliberez pe...de datorie.


Acestea să fie vocile care roiesc exact ca un cor de albinuțe harnice în jurul, și își fac treaba de a genera energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.


Ai reținut, da? Dimineața, înainte de a începe ziua, imediat ce te-ai trezit, în spatele ochilor închiși. Este cel mai bun moment să plantezi SEMINȚE de GÂND. Spor la grădinăritul minții!


Cu drag,

Psiholog principal Diana Ciubotaru.

Grădinar pasionat de minți

Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii GAMMA Health Project!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page