top of page

Provocarea săptămânii: Jurnal de iunie

“Cum ți-a fost ziua?” este o întrebare cu care fiecare dintre noi s-a întâlnit cel puțin o dată. “Bună”, “rea”, “grea”, “ușoară” sunt răspunsurile care ne vin, uneori automat. Dar ce face ca ziua să fie așa? De cele mai multe ori, este felul în care emoțiile și experiențele asociate cu acestea ne-au impactat peste zi. Urmărirea propriilor emoții poate părea un lucru banal sau ineficient. În realitate, poate oferi o perspectivă asupra gândurilor, tiparelor de comportament, triggerilor, experiențelor care au un efect pozitiv sau negativ asupra stării noastre de bine.

“Jurnalul de iunie” este un instrument de reflecție prin care te invit la introspectie asupra emoțiilor, sentimentelor și alegerilor din spatele acestora, pentru a avea un tablou cât mai clar asupra stării tale emoționale pe parcursul primelor 30 de zile de vară.

Completează-l tu și familia ta (inclusiv copiii), iar la finalul fiecărei săptămâni, discutați dispre emoțiile voastre și împărtășiți din bucuriile, tristețile și provocările întâlnite pe parcursul săptămânii.



Cu drag,

Mihaela Luca

Psihoterapeut în supervizare

Voluntar Gamma Health Project


Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii GAMMA Health Project!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page