top of page

Provocarea săptămânii: Reconectează-te cu copilul interior!

Dacă se întâmplă să simți o stare de anxietate care te împiedică să îți desfășori activitățile de zi cu zi, este posibil ca arhetipul copilului tău interior să se simtă abandonat. De aceea, fă ceva pentru a te reconecta cu el și simte-te bine “în pielea ta”.

Întreabă-te: Ce aș putea face DOAR PENTRU MINE? CE MĂ FACE FERICIT?

Fă o listă cu 10 modalități prin care te poți distra cu copilul tău interior.

Ce îți face cu adevărat plăcere?

Poți să vezi un film, te poți ocupa de grădinărit, poți citi o carte bună sau poți face fotografii. La fel de bine, poți face ceva copilăresc. Spre exemplu: poți desena cu creioane colorate, poți să mergi cu bicicleta, poți să te urci într-un copac, te poți da într-un leagăn.


De cât timp nu ai mai făcut aceste lucruri?

Readu în sufletul tău inocența, joaca copilului interior, bucuria și magia copilăriei. Copilăria ne poartă pe tărâmuri magice, dându-ne puteri nebănuite pentru a explora orice și credința că tot ce ne dorim cu adevărat se realizează.


Lasă copilul din interiorul tău să se joace! Dă-i voie să se manifeste! Oferă-i libertate! Onorează COPILUL MAGIC din tine!

Vrei să simți zburdălnicia copilului magic în inima ta? Aplică zilnic cel puțin una din activitățile enumerate în imagine!


De la suflet la suflet,

Liliana Tudose

Psihoterapeut in formare

Voluntar GAMMA Health Project

Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii GAMMA Health Project!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page