top of page

Recomandare de carte - ”Fericirea care durează: Cum se împlinesc relațiile”

Bert Hellinger a studiat filosofia, teologia și pedagogia; a fost misionar în Africa, apoi psihanalist și a inventat propria lui metodă, a constelațiilor familiale, practicată astăzi în întreaga lume.

Cartea „Fericirea care durează” este ușor de citit și aduce foarte multe conștientizări. Dacă te-ai întrebat vreodată ce îi face pe oameni fericiți, ce te poate face pe tine fericit și cum să devii fericit, poți afla lecturând această carte.

Iată un pasaj care te-ar putea inspira:

”Care este secretul fericirii? Unde apare ea? În clipa de acum. Orice fericire este în prezent. Ce i se împotrivește fericirii? Devierea de la clipa de față. Fie că privim înainte, fie înapoi. Când facem asta uităm clipa prezentă. Atunci uităm, odată cu prezentul, și fericirea legată de el. A rămâne în prezent, este o disciplină remarcabilă, pe care o putem deprinde.

Orice viață este în prezent, numai în prezent. În prezent este deplină viața. În prezent, în clipa de față, se împlinește ea. Ne deschidem inima pentru acest prezent, ne bucurăm de el, suntem recunoscători pentru el.

În prezent nu există regrete și nici teamă. Orice teamă este proiectată în viitor. Orice regret este ancorat în trecut. În prezent suntem liberi de teamă și regrete.

De ce sunt copiii atât de fericiți? Pentru că trăiesc numai în prezent.”


Cu drag,

Liliana Tudose

Psihoterapeut în supervizare

Voluntar Gamma Health Project


Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii Gamma Health Project!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page