top of page

Cum influenteaza undele sonore celula vie

Biologia moleculara moderna foloseste frecventa de 528 hz pentru a repara secventele de ADN deteriorate. Numai atunci cand membrana celulei este receptiva, este posibila repararea si reprogramarea ADN.

Dr. Horowitz scrie in cartea sa de success, Healing Codes for the Biological Apocalypse, despre experientele sale cu frecventa de 528 Hz si confirma: ” Frecventele solfegiu stimuleaza deschiderea celulei pentru reprogramarea ADN-ului”.

Tonurile naturale pătrund adanc pana in constiinta celulei. Ele stimuleaza milioane de celule sa ”danseze” (un tremur observabil).ADN-ul si fiecare celula individuala isi insusesc starea de cea mai inalta ordine si se reorganizeaza din nou. Acest lucru este echivalent cu o resetare a calculatorului sau cu o stare de staza, le reaminteste celulelor de structurile lor vibrationale originare si armonioase si le impulsioneaza sa se reorganizeze. Blocajele energetice, tensiunile cronice ale muschilor si ale tesuturilor si uneori, ”zonele amortite” din corp, precum si ranile mai vechi sau cicatricile, pot fi remediate, detensionate si adesea, chiar inlaturate. Acest lucru se produce prin legea rezonantei, prin intermediul vibratiilor si oscilatiilor.


Documentul de brevetare precizeaza:

”Asa cum este utilizat in prezentul document, termenul de rezonanta a luminii se refera la folosirea luminii, cu energie suficienta, pe un utilizator uman, in vederea sincronizarii, stimularii si amplificarii frecventelor energetice de rezonanta cu corpul utilizatorului. Suntem de parere ca rezonanta luminii sustine vindecarea si starea de bine la utilizatorii umani”.

Aceste procese sunt controlate prin propriile unde cerebrale ale creierului.


Cat timp corpul sta intins si relaxat pe patul din interiorul BluRoom, creierul tau isi sincronizeaza, sau aliniaza undele la frecventele din camera, in primul rand ale lampilor cu lumina albastra si apoi ale muzicii ce se revarsa discret din difuzoarele amplasate pe tavan. Pur si simplu, mintea este transportata in alta dimensiune. Hai sa ne vedem la BluRoom!

Programari la 0756 221 131


Psiholog Diana Ciubotaru
Text preluat din cartea ”Izvorul de lumina. Tehnologia BluRoom, principii si potential”, Irmgard M.Graf. Editura Legacy, 2018.p.100

Alte surse citate in articol:

The Sacred Solfeggio Frequencies.(Interactiv) http://www.warrior-priestess.com/12strandDNA-Solfeggio.html.

Tom Kenyion. Erneuerung. Febr 2017

Pelkowski, Udo. FREQUENZEN. 2013

Horowitz, Leonard . Healing Codes for the Biological Apocalypse, 1999


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page