top of page

A wrinkle in time

Ce-ar fi daca te-ai opri putin din ceea ce gandesti sau faci si ai asculta: sa calatoresti prin Univers cu puterea mintii! Aceasta este ideea de baza a filmului “A wrinkle in time” sau „Manipularea timpului” recomandat tuturor celor pasionati de misterele mintii, stiinta si aventura.


Doi oameni de stiinta, pasionati de macro si microunivers descopera calcule sub forma de frecvente care-i pot ajuta pe oameni sa calatoreasca prin univers doar intrand pe frecventa potrivita: dragostea, adica sa devii una cu Universul si sa ai incredere in cine esti. Intr-un moment de teserare (o sa descoperiti ce inseamna, urmarind filmul), ing. Murry este prins in spatiul cosmic. In cautarea lui pleaca copiii sai, insotiti de personaje cu totul speciale: D-nele Cine-i, Ce-i si Care-i, intrebari ce slujesc Luminii și Binelui din Univers, cu misiunea de a lupta impotriva intunericului care acapara din ce in ce mai mult inimile oamenilor de pe pamant: invidie, rautate, neincredere, lipsa de speranta. Alaturi de copii si razboinicile noastre se alatura si Calvin, colegul de scoala a lui Meg, priceput in arta diplomatiei. Personajele filmului isi construiesc propria poveste, isi duc propria lupta, aceea de a infrunta frici, indoieli, de a se confrunta cu propriile limite. Pasionatii de fizica cuantica vor regasi explicatii despre fenomene si marimi fizice: frecvente, teseracturi, "teserare", inseparabilitate cuantica, electroni, experimente cymatics.


Asa ca te invit in aceasta superba calatorie pe care ne-o propune filmul si sunt sigura ca vei avea parte de insight-uri si cine stie poate iti propui sa devii un Razboinic spre binele omenirii.


Cu pretuire,

Marcela Todericiu

Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie în formare

Scoala sistemica de Formare by Gamma Institute




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page