Provocarea săptămânii: Jurnal de iunie

“Cum ți-a fost ziua?” este o întrebare cu care fiecare dintre noi s-a întâlnit cel puțin o dată. “Bună”, “rea”, “grea”, “ușoară” sunt răspunsurile care ne vin, uneori automat. Dar ce face ca ziua să fie așa? De cele mai multe ori, este felul în care  emoțiile și experiențele asociate cu acestea ne-au impactat peste zi. Urmărirea propriilor emoții poate părea un lucru banal sau ineficient. În realitate, poate oferi o perspectivă asupra gândurilor, tiparelor de comportament, triggerilor, experiențelor care au un efect pozitiv sau negativ asupra stării noastre de bine.

 

“Jurnalul de iunie” este un instrument de reflecție prin care te invit la introspectie asupra emoțiilor, sentimentelor și alegerilor din spatele acestora, pentru a avea un tablou cât mai clar asupra stării tale emoționale pe parcursul primelor 30 de zile de vară. 

Completează-l tu și familia ta (inclusiv copiii), iar la finalul fiecărei săptămâni, discutați dispre emoțiile voastre și împărtășiți din bucuriile, tristețile și provocările întâlnite pe parcursul săptămânii. 

 

 

 

Cu drag,

Mihaela Luca

Psihoterapeut în supervizare

Voluntar Gamma Health Project

 

Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii GAMMA Health Project!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Oricât de buni am fi fiecare, tot mai buni suntem împreună

May 1, 2020

1/9
Please reload

Recent Posts

July 28, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags