top of page

Oricât de buni am fi fiecare, tot mai buni suntem împreunăToți voluntarii proiectului Gamma Health Project, doresc și dau din timpul lor, atât cât este nevoie; chiar dacă fiecare are familie, serviciu și alte preocupări.

Vă oferim o parte din viața noastră fiindcă dorim cu toții să fim alături de sufletele voastre, să vă lăsăm să descărcați poverile acestei perioade, chiar dacă sunteți și suntem niște străini unii pentru ceilalți. Știm și noi cum este când ești apăsat de multe, știm și noi cum e să treci prin diverse stări, fiindcă și noi am trecut, și încă mai trecem.

Și noi ne descărcăm, într-un fel sau altul, între noi. Nu suntem cei care vă vor judeca, critica, sfătui. Avem încredere în puterea voastră!

Suntem doar vizitatorii sufletelor voastre. Cu scopul de a le alina, fiindcă sunt frumoase și merită să iasă din pandemia asta, mai ușoare și mai liniștite.


Cu drag,

Completează formularul aici sau sună-ne la 0741 093 131 pentru a intra în legătură cu unul dintre voluntarii GAMMA Health Project!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page